El PSC demana a l'alcalde que reservi ja ara sòl per ubicar-hi la comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

El portaveu del PSC demana ara una resrva de sòl.

El portaveu del PSC demana ara una resrva de sòl.

El Partit dels Socialistes ha demanat a l'equip de govern que faci efectiva, de forma immediata, la reserva d'uns terrenys municipals per preveure la contrucció de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. El grup socialista considera que és el moment per fer-ho després de l'anunci que la ciutat tindrà partit judicial propi.

Pel grup socialista és impensable que Sant Cugat no disposi d'una comissaria dels Mossos quan s'efectuï el seu desplegament. És per això que el PSC ha demanat a l'equip de govern que posi ja ara fil a l'agulla i defineixi una possible ubicació per la comissaria. Segons Jordi Menéndez, portaveu socialista, la comissaria ha de ser a Sant Cugat i no a Rubí com és previst.

Jordi Menéndez

Nosaltres no podem admetre que a Sant Cugat es faci el desplegament dels mossos però que aquests estiguin a Rubí.


Els socialistes s'ha mostrat satisfets per l'anunci que Sant Cugat disposarà d'un partit judicial propi, ja que aquest és el requisit perquè la comissaria dels mossos arribi a la ciutat. Jordi Menéndez ha reiterat que l'important creixement que ha experimentat la ciutat la fa mereixedora d'un jutjat propi. Menéndez però ha advertit que el procés pot ser llarg.

Jordi Menéndez

Estem contents que això avanci però encara no està perquè s'ha de modificar la llei de planta i depèn del govern central.


El PSC s'ha congretulat per la consecucaió del partit judicial per Sant Cugat ja que considera que implicarà una important millora en els serveis als ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.