Recoder inaugura l'escola d'estiu de la JNC


  • Comparteix:

Escola d'Estiu de l'any passat / Font: e-noticies.cat

Escola d'Estiu de l'any passat / Font: e-noticies.cat

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'escollit per inaugurar l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que enguany arriba a la seva 28a edició sota el títol 'Preparats pel canvi'. Des d'aquest dijous i fins diumenge, diverses personalitats com Jordi Pujol, Artur Mas, David Madí o Felip Puig participaran a l'Escola, que té lloc al municipi de Riner, al Solsonès.

La 28a edició de l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas té l'objectiu de conèixer la visió de diverses personalitats i contrastar-la amb l'òptica de les noves generacions, a partir de xerrades, conferències i taules rodones. Sota el títol 'Preparats pel canvi', es tractaran temes com l'estratègia de CiU a les eleccions al Parlament, què cal fer després de la manifestació del 10-J, els valors dels catalans en l'actualitat o la importància de les administracions locals, entre d'altres.

A banda de les xerrades i taules rodones també s'han organitzat activitats com sardanes, sortides culturals, tallers, una xocolatada o una competició lúdico-esportiva. També s'entregarà el Premi Ramon Trias Fargas, que reconeix la trajectòria de personatges o entitats que han fet una tasca en favor de Catalunya. L'emissora de ràdio RAC1 i Jaume Cabré seran els guardonats d'enguany.

Altres personalitats com Carles Campuzano, Manel Prat, Santi Vila, Agustí Colominas o Vicent Sanchis participaran aquests dies a l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas, que se celebra a la casa de colònies La Carral, al municipi de Riner, al Solsonès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.