CIU escull Lluís Recoder com a candidat a les llistes al Parlament de Catalunya


  • Comparteix:

Lluís Recoder és diputat des del 99.

Lluís Recoder és diputat des del 99.

Lluís Recoder ha estat escollit, de nou, com a candidat de Convergència i Unió a les llistes al Parlament de Catalunya. L'assamblea comarcal de Convergència Democràtica ha decidit que l'actual alcalde de Sant Cugat torni a representar la comarca a les eleccions autonòmiques. Recoder no sabrà quin lloc ocuparà a les llistes fins la celebració del Consell Nacional de la formació el proper 27 de juliol.

Si el Consell Nacional de Convergència Democràtica ho ratifica, Lluís Recoder repetirà com a parlamentari, per segona legislatura, per la federació nacionalista. D'aquesta manera, i com ja ho ha fet durant aquests quatre anys, haurà de compaginar les seves responsabilitats com alcalde amb la feina a la cambra catalana. Recoder ha explicat que ha estat un orgull poder treballar per Sant Cugat però també per Catalunya des del seu escó al Parlament:

Lluís Recoder

Ha estat una satisfacció aquests 4 anys poder treballar per sant Cugat, pel Vallés i per Catalunya des del meu escó al Parlament.


L'alcalde i encara diputat de CIU ha manifestat que la federació nacionalista encara amb optimisme les properes eleccions al Parlament, segurs que es presenta el millor candidat, amb una aposta per la renovació, i no pas les fórmules 'caduques de sempre' de Pasqual Maragall:

Lluís Recoder

Amb optimisme i amb la convicció que cal treballar molt. S'obre una nova etapa i noslatres representem la renovació, no com d'altres, que ofereixen el de sempre.


Actualment, Lluís Recoder és membre de les comissions del Parlament de Política Territorial i Obres Públiques; Societat de la Informació, i de la Comissió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.