Diversitat d'opinions dels partits davant la publicació del tram final de la B-40


Temes relacionats

El Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers surt a informació pública (30/jul/10)


  • Comparteix:

Trams de l'autovia B-40 / Font: territori.scot.cat

Trams de l'autovia B-40 / Font: territori.scot.cat

CiU, PSC i PP, partidaris de l'autovia B-40 entre Terrassa i Granollers, celebren que el Ministeri de Foment hagi tret finalment a informació pública la proposta de traçat, tot i la complicació del calendari. ICV-EUiA i ERC coincideixen en denunciar el caràcter electoralista que suposa el moment de la publicació del tram que tancarà l'antic Quart Cinturó.

La tinenta d'alcalde de Territori i membre de CiU, Mercè Conesa, ha destacat el retard del calendari del projecte, tot i que celebra el desenvolupament de la continuïtat de la B-40 entre Terrassa i Granollers, que passarà per la nostra ciutat.

Mercè Conesa

Ja era hora que surtís aquesta continuïtat. Pel que fa el calendari, el govern de l'estat espanyol va tard.


El portaveu socialista a Sant Cugat, Salvador Gausa, també ha valorat la materialització d'un projecte 'concebut fa molts anys'.

Salvador Gausa

És una infraestructura molt necessària pel conjunt de Catalunya. Finalment el projecte, concebut fa molts anys, es desenvolupa en aquests moments.



De la seva banda, el regidor ecosocialista Xavier Boix ha qualificat la iniciativa de 'fantasmada electoralista del PSOE i PSC'.

Xavier Boix

És una fantasmada electoralista que, a més té molt poc respecte per la participació ciutadana. No és una proposta tan dolenta com la inicial.



ERC també s'ha mostrat contrària al perllongament de l'autovia, i ha volgut destacar el moment del desenvolupament del projecte en detriment d'altres, com la declaració de Collserola com a Parc Natural.

Raül Grangé

Sobta que just al mes d'agost surti el projecte i el termini d'al·legacions, i mentrestant no surt la declaració de collserola com a par natural.



El PP, a favor de la iniciativa, considera que en el moment en què es presenta la proposta seria convenient el plantejament d'un Cinquè Cinturó. La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha valorat com a 'delicat' el període de presentació d'al·legacions.

Berta Rodriguez

Potser ara seria convenient fins i tot un Cinquè Cinturó. Ara les administracions podran dir la seva, tot i que el període d'al·legacions arriba en un moment delicat.



El perllongament de l'autovia B-40 que unirà Terrassa i Granollers, també conegut com a Ronda del Vallès, servirà per descongestionar l'AP-7 i la B-30 i millorar les connexions transversals entre els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, segons els partidaris del projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.