Tura carrega contra l'alcalde per fer 'deixadesa de funcions' en el projecte dels jutjats de Rubí


  • Comparteix:

La consellera de Justícia acusa l'alcalde de fer 'deixadesa de funcions' en el projecte d'ampliació dels jutjats de Rubí. Montserrat Tura lamenta que Lluís Recoder no hagi respost a la proposta de construir unes noves dependències judicials a la ciutat veïna. De la seva banda, l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, veu 'oportunisme polític' en la reclamació de jutjats propis a Sant Cugat.

La consellera Tura ha visitat aquest divendres la ciutat de Rubí per explicar la proposta del govern català per descongestionar els jutjats de primera instància i instrucció d'aquesta ciutat, que també donen servei a Sant Cugat i Castellbisbal. El projecte passa per construir unes noves dependències de 15.000 metres quadrats a la ciutat veïna, que serien una realitat d'aquí a tres anys i mig.

Montserrat Tura ha instat els alcaldes de Sant Cugat i Rubí a trobar una ubicació en terme municipal rubinenc, però a tocar de la nostra ciutat, per al nou edifici judicial. Segons la titular de Justícia, però, Lluís Recoder no ha respost aquesta proposta.

Montserrat Tura

No ha contestat. Ha fet deixadesa de les seves funcions i a més ha acusat un grup de l'oposició. M'ha sorprès.


L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha defensat la proposta de la conselleria de Justícia. Garcia ha aprofitat la compareixença per carregar contra l'alcalde de Sant Cugat, a qui ha acusat d'oportunisme polític per liderar la reclamació de jutjats propis per a Sant Cugat.

Carme Garcia

Reivindicar els jutjats a un mes de les eleccions és enrecordar-se una mica tard. També van qüestionar la ubicació de l'hospital. Hi ha oportunisme polític.


A l'espera de la construcció del nou palau judicial de Rubí, i com a solució provisional, es construirà un setè jutjat de primera instància aquest mateix any. D'aquesta manera, la consellera de Justícia rebutja definitivament la proposta de l'Ajuntament de Sant Cugat de construir dependències judicials pròpies a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.