Eduard Anguita i altres militants de la dissolta Esquerra Independentista fan una crida a la unitat d'ERC


  • Comparteix:

Alguns membres de la formació / Font: Nació Digital

Alguns membres de la formació / Font: Nació Digital

Els membres d'Esquerra Independentista (EI), entre els quals hi ha el santcugatenc Eduard Anguita, han dissolt la formació, segons han explicat, després 'dels esdeveniments polítics de les darreres setmanes i d'un debat intern al si del partit'. Anguita i una vintena de membres de l'associació han emès aquest dimecres un comunicat on refermen la militància a ERC i insisteixen a mantenir viu el corrent d'EI després de la dissolució del partit.

Esquerra Independentista (EI), el corrent crític dins ERC que liderava Uriel Bertran, ha anunciat aquest dimecres a través d'un comunicat la seva dissolució després de la baixa de membres destacats de la formació. Una vintena de consellers nacionals d'ERC i membres d'EI, entre els quals hi ha el santcugatenc Eduard Anguita, han reafirmat la seva militància a ERC i insisteixen en la validesa de les idees d'EI, que 'seguiran defensant de manera coordinada al si d'ERC'.

L'exlíder d'EI, Uriel Bertran, va donar-se de baixa de la formació a finals de juliol per passar a formar part de Solidaritat Catalana, el partit liderat per Joan Laporta. Beltran va presentar dijous passat la renúncia al seu escó de diputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.