ERC diu que el pacte reflecteix els seus compromisos electorals tot i que ha comportat renúncies


  • Comparteix:

Eduard Pomar reconeix que s'han rebaixat algunes propostes.

Eduard Pomar reconeix que s'han rebaixat algunes propostes.

ERC considera que el pacte signat amb CiU suposarà un salt qualitatiu per la millora de la ciutat, tot i que l'acord ha comportat algunes renúncies de partit com el tema de les contribucions especials. Des de l'equip de govern, Esquerra vol establir un nou tipus de relació amb l'oposició a través de la dignificació de la feina d'aquests partits.

Sòlid i sostenible. Així ha qualificat ERC l'acord signat amb CiU, un pacte que els permetrà, diuen, fer un bon paper a l'equip de govern a través d'àrees de gestió potents. Els republicans han remarcat que el document subscrit recull els seus objectius electorals, tot i que han hagut de cedir amb temes com ara les contribucions especials. Jaume Busquets, president de la formació:

Jaume Busquets

Les contribucions assolides són una millora pels veïns


Sobre les polítiques de creixement de la ciutat, ERC ha deixat clar que l'Eix Vertebrador dissenyat és irreversible i que garantiran que les mesures de correcció siguin les adequades.

L'arribada d'ERC al govern també vol fixar un precedent en les relacions amb l'oposició a partir de la millora de les retribucions d'aquests regidors. Jaume Busquets ha dit que s'obriran totalment al diàleg, però sense perdre de vista quina és l'acció de govern:

Jaume Busquets

Si estem al govern és per governar, no farem política d'oposició


El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, ha dit que aquest pacte és l'opció de govern que demanaven els santcugatencs, que ara ha situat al PP com l'última força política del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.