Quatre santcugatencs es presenten a les primàries de Solidaritat Catalana per la Independència


  • Comparteix:

Ignasi Albors

Ignasi Albors

Els santcugatencs Ignasi Albors, Maria Rosa Comellas i Agustí Guerrero han presentat una candidatura conjunta a les primàries per Barcelona de Solidaritat Catalana per la Independència, que tindran lloc aquest dissabte. El promotor de la candidatura, Ignasi Albors, ha explicat a Cugat.cat que el seu objectiu és sumar forces i presentar una alternativa a la candidatura de Joan Laporta. Xavier Olivella es presenta als comicis com a membre del bloc vinculat al Centre Català de Negocis.

Ignasi Albors, que es dedica a la política per primera vegada, és l'actual director del gabinet tècnic del Consorci Administració Oberta de Catalunya. Llicenciat en Belles Arts i Filosofia, ha assenyalat a Cugat.cat que el mètode de les primàries diferencia Solidaritat Catalana d'altres formacions.

Ignasi Albors

La diferència entre Solidaritat i altres formacions són les primàries. És un mètode de meritocràcia.


Albors ha explicat que ara és el moment d'aclarir el futur de Catalunya i de decidir si s'escull la via autonòmica o la independència. En aquest sentit, el santcugatenc ha assegurat que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut i la maduresa democràtica del país han de permetre formar un estat propi.

Ignasi Albors

Ara és el moment de fer el pas i avançar cap a la formació d'un estat europeu.


L'equip santcugatenc que es presentarà aquest dissabte a les primàries es completa amb Maria Rosa Comellas, que treballa a l'administració de la Generalitat , i Agustí Guerrero.

Tal com informa el 'Diari de Sant Cugat', Xavier Olivella, arquitecte que va dissenyar el Centro Popular Andaluz, també es presenta a les primàries en una candidatura en bloc del Cercle Català de Negocis.

Després de les eleccions d'aquesta tardor, Solidaritat Catalana per la Independència ha anunciat que començarà a treballar per establir una base de la formació a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.