Colldeforns (PSC-PSOE): 'Si CiU no dóna suport als pressupostos, rebentarà els interessos catalans a Madrid'


Temes relacionats

Montserrat Colldeforns (PSC): 'Volem un gran pacte per aprovar les mesures anticrisi' (16/mar/10)

MONTSERRAT COLLDEFORNS: 'Hem arrassat arreu!' (10/mar/08)


  • Comparteix:

Colldeforns en una imatge de partit

Colldeforns en una imatge de partit

La diputada santcugatenca del PSC al Congrés dels Diputats, Montserrat Colldeforns, creu que els pressupostos del 2011 s'acabaran aprovant, encara que lamenta la probable falta de suport de CiU. En una entrevista a Cugat.cat, la parlamentària socialista diu que respecta la convocatòria de vaga general el 29 de setembre, però considera necessària la reforma laboral per reduir la temporalitat i augmentar la competitivitat del mercat laboral.

Diu Colldeforns que no farà vaga el 29 de setembre ni sent diputada ni si treballés per a una empresa. La parlamentària socialista troba legítima la convocatòria dels sindicats, però considera que el Govern de Zapatero sempre ha buscat consensos abans de tirar endavant les reformes econòmiques i laborals. Segons la diputada santcugatenca, l'Estat Espanyol necessitava una reforma del mercat de treball.

Montserrat Colldeforns

No es pot continuar amb tants treballadors amb contractes temporals ni sense adaptar-se als nous reptes de la societat.


Comença un curs polític a Madrid amb un dilema sobre la taula. D'una banda, els socialistes necessiten sumar vots pels pressupostos i de l'altre, es tem un avançament de les eleccions estatals.


La diputada del PSC al Congrés no creu que els comicis se celebrin amb antel·lació i confia que els pressupostos del 2011 s'aprovaran. Colldefons però, ha criticat la probable falta de suport de CiU i assegura que aniria en contra dels interessos catalans.

Montserrat Colldeforns

No crec que pactar contra el PNB vagi en contra dels interessos de Catalunya, però sí que ho fa rebentar els presupostos.


La diputada, com a portaveu de la Comissió d'Economia i Hisenda, torna a la feina amb la futura llei d'Economia Sostenible sobre la taula. Assegura que serà un curs polític complicat, ja no tant per la situació econòmica sinó per l''excès de crispació' que hi ha a les Corts Generals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.