El soterrament de les línies d'alta tensió a Valldoreix serà una realitat el 2011


  • Comparteix:

Les torres d'alta tensió se soterraran a partir de 2011

Les torres d'alta tensió se soterraran a partir de 2011

Les obres per soterrar les línies d'alta tensió a Valldoreix ja tenen data d'inici. A començaments del 2011, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) iniciarà el procés, que estava pendent des del 2006. La seva presidenta, Montserrat Turu, ha situat com a altres actuacions importants per aquest curs polític, la construcció de ponts damunt de les rieres per millorar la connexió entre barris i la finalització de les obres a la nova escola bressol.

Un dels reptes més importants que afronta l'EMD de Valldoreix aquest inici de curs és l'eliminació de les torres d'alta tensió, un tema obert amb la Generalitat des de 2006. La presidenta del territori, Montserrat Turu, preveu que les obres comencin, finalment, a principis del 2011.

Montserrat Turu

En el pressupost ja hi va la dotació pressupostària de quasi 2 milions d'euros, que haurà de pagar l'EMD Valldoreix. Això permet concretar ja una data d'inici.



Valldoreix iniciarà també un projecte emmarcat en el Pla d'Obres i Serveis de la Generalitat, que posa en marxa la construcció de ponts damunt de les rieres per millorar la connexió entre barris. A banda, l'EMD engegarà altres actuacions que pretén deixar fetes abans del final del mandat. Són declaracions de la presidenta, Montserrat Turu, a Cugat.cat.

Montserrat Turu

La instal·lació de les plaques solars per l'escalfament de l'aigua de la piscina del complex esportiu, acabar el nou arxiu municipal i l'arrenjament d'un tram de la riera del Nonell amb la instal·lació d'horts urbans.


Turu ha assegurat que l'arranjament del carrer de Mariscota està previst que s'iniciï aquesta tardor i ha recordat que també s'acabarà la instal·lació del Wi-Max a totes les cases de Valldoreix.

L'inici del curs escolar marca també el principi del curs polític a l'EMD Valldoreix. Les obres de la nova escola bressol i les d'urbanització dels carrers que envolten l'escola Ferran i Clua han d'estar finalitzades per dilluns vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.