Conesa es perfila com a successora de Recoder


Temes relacionats

Recoder no tornarà a ser candidat a l'alcaldia, passi el que passi el 28-N ( 9/set/10)


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Lluís Recoder

Mercè Conesa i Lluís Recoder

El candidat a substituir Lluís Recoder com a cap de llista de CiU a l'alcaldia es coneixerà en menys d'un mes. Així ho ha assegurat el copresident de CiU, Jordi Puigneró, que ja ha iniciat els processos interns de la formació per elegir el nou candidat nacionalista a la ciutat. Puigneró, a més, ha manifestat el seu suport a la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que de moment és l'únic membre del partit que ha expressat la seva voluntat d'ocupar aquest lloc.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa ha estat l'única membre de CDC que s'ha ofert per ocupar el primer lloc a les llistes nacionalistes. Ho confirma el copresident de la secció santcugatenca de CiU, Jordi Puigneró. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

L'única persona que ha mostrat la seva voluntat per ser la candidata és Mercè Conesa. Ara és l'executiva local qui ha de prendre una decisió i elevar-la a l'assemblea.



Puigneró ja ha iniciat el procés per convocar l'executiu local de CDC per escollir el nou número 1 de les llistes a les properes eleccions municipals, que se celebraran al maig de l'any vinent. La decisió l'haurà de ratificar, posteriorment, la militància del partit en assemblea.

Puigneró ha declarat que aquest procediment durarà menys d'un mes.

Jordi Puigneró

Ja he iniciat el procediment per fer l'elecció del nou candidat del partit. Serà un procés ràpid que esperem que no duri més d'un mes.




La federació de CiU determina que, a Sant Cugat, el candidat nacionalista ha de ser de CDC, per tant, Unió no formarà part del procés electoral del nou número 1 de les llistes municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.