La CUP denuncia que el consistori ha concedit tard a l'esquerra independentista els permisos per celebrar la Diada


  • Comparteix:

La Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI) de Sant Cugat ha anul·lat els actes de celebració de la Diada perquè el consistori ha concedit el permís efectuar-los un dia abans. La CUP ha denunciat que van sol·licitar els tràmits al juliol i que 'no serveix de res' que l'Ajuntament els accepti un dia abans dels actes, atesa la complicació per organitzar-ho. Els independentistes han organitzat un acte-denúncia al Casal Popular la Guitza, aquest divendres. El membre de la CUP Ignasi Bea creu que darrera de la maniobra s'hi amaga una 'voluntat política'.

Els independentistes han explicat que és 'impossible' organitzar l'acte que havien proposat al juliol, ja que s'ha requereix contactar amb grups o fer publicitat, entre d'altres. Ignasi Bea és membre de la CUP i de la Coordinadora de l'Esquerra Independentista.

Ignasi Bea

No sí que es pensa que el dia 9 de setembre, un dia abans de la diada, ens atorguin el permís.



La programació inicial començava amb un acte a la plaça Barcelona amb danses tradicionals, un acte polític amb la projecció d'un vídeo i un sopar popular i un concert. Aquest dimecres han decidit suspendre la celebració perquè no han rebut resposta de l'Ajuntament. Tot i així, sí assistiran a l'Ofrena floral dels partits polítics i entitats.

Finalment, l'esquerra independentista farà un sopar popular, llegirà un manifest i projectarà un audiovisual al Casal Popular la Guitza. Tot i això, no podran oferir el concert previst, ni acollir a tant gent com pretenien. L'acte tindrà lloc el divendres 10 de setembre, a les vuit del vespre, al Casal Popular la Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.