Cugat.cat inicia una ronda d'entrevistes amb les formacions polítiques amb representació al consistori


  • Comparteix:

Les formacions polítiques amb representació al consistori participen setmanalment en una tertúlia a l'emissora municipal

Les formacions polítiques amb representació al consistori participen setmanalment en una tertúlia a l'emissora municipal

Cugat.cat ha iniciat aquest dilluns una ronda d'entrevistes a les formacions polítiques amb representació al consistori. L'objectiu del grup de comunicació multimèdia és conèixer les propostes que té cada partit per al nou curs polític. Les entrevistes es faran durant tota la setmana, en directe per Cugat ràdio (91.5 FM), a partir de les nou del matí dins el programa dels serveis informatius Primera Plana.

La primera entrevista de les cinc ha estat aquest dilluns amb la presència del president local del Partit Popular, Jordi Carreras. Les xerrades que es fan per ordre de representació al consistori, de menys a més, continuaran demà amb el portaveu d'ERC, Raül Grangé. Dimecres serà el torn del portaveu i president dels ecosocialistes, Joan Calderon, i dijous l'entrevista la protagonitzarà el portaveu del PSC, Salvador Gausa. L'última entrevista de la setmana serà divendres i Cugat.cat comptarà amb la presència del portaveu de CiU, Joan Recasens.

Els interessats en conèixer els projectes polítics municipals de cada partit poden seguir l'entrevista en directe cada dia a partir de les nou del matí a Cugat ràdio i a l'endemà veure un resum en vídeo a Cugat diari a l'adreça electrònica Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.