El nou govern de l'EMD suspèn el Pla de Mobilitat de Valldoreix


  • Comparteix:

El nou govern de l'EMD ha suspès l'execució del Pla de Mobilitat de Valldoreix adduïnt que el porjecte no presenta els elements suficients per garantir la seguretat veïnal. CiU, artífex del pla, ha titllat la decisió d'alcaldada considerant que la Candidatura de Progrés només s'ha mogut per interessos electorals.

Aturar l'aplicació del Pla de Mobilitat ha estat la primera decisió del nou govern de l'EMD. La Candidatura de Progrés encarregarà un segon estudi de mobilitat i després redactarà un nou pla, que també comptarà amb la participació de la comunitat veïnal.

La decisió del govern ha tingut els primers efectes amb la retirada de les jardineres i berlineses que s'havien instal.lan en un tram dels carrers Mossèn Cinto i Mas Fuster. Però, l'objectiu immediat que té la Candidatura és retirar la rotonda ubicada a la cruïlla entre Joan Borràs i Mossèn Cinto. Escoltem el vocal de la Candidatura, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

La cruïlla de Mossèn Cinto i Joan Borràs és d'homomicidi


CiU, responsable del projecte a l'anterior govern, considera que la mesura acordada és del tot desproporcionada. El vocal de la federació, Francesc Cardoner, ha dit que, amb aquesta acció, el govern només vol acomplir el seu programa electoral:

Francesc Cardoner

Aquesta actuació ha obeït a la voluntat de complir unes promeses electorals


La suspensió del Pla de Mobilitat de Valldoreix s'ha aprovat amb els vots a favor de la Candidatura de Progrés i l'oposició de CiU i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.