El ple de l'EMD de Valldoreix aprova el nou cartipàs


  • Comparteix:

La Candidatura de Progrés de Valldoreix ha presentat el nou cartipàs de l'EMD amb l'oferiment de CiU d'estrényer més els lligams de col.laboració entre els dos partits. En cas contrari, la federació ha dit que el govern quedarà coix, sobretot tenint en compte que CiU va ser la força més votada a les eleccions.

El ple extraordinari de l'EMD ha aprovat que els 4 vocals de la Candidatura seran vicepresidents de la formació. Montserrat Turu assumeix l'àrea de Presidència i Governació; Josep Lluís Solé s'ocupa de Medi Ambient, Vialitat i Transports; Josep Casadellà, Serveis Personals, Participació Ciutadana i Comunicació; Mercedes Rojo, Territori, Comerç, Esports, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil; i Rosa Mª Udina, Serveis Centrals, Hisenda, Promoció Econòmica, Tresoreria i Urbanisme.

El portaveu de CiU, Marc Monells, ha aprofitat la presentació del cartipàs per demanar que CiU estigui més present en les decisions dels temes que més afectin Valldoreix:

Marc Monells

Volem que les nostres relacions siguin més fluïdes


Monells també ha recordat que el paper de CiU a Valldoreix pot facilitar les relacions de l'EMD amb l'Ajuntament de Sant Cugat. Escoltem la resposta de la presidenta Montse Turu:

Montse Turu

Les nostres relacions amb l'Ajuntament de Sant cugat aniran a bon port


La junta de portaveus està formada per Josep Lluís Solé, per part de la Candidatura; Marc Monells, per CiU; i José Mª Canals, pel PP. Els altres dos vocals de CiU, són Francesc Cardoner i Susana Pellicer.

El ple d'ahir també ha servit per aprovar les assignacions dels membres del consistori. La presidència de l'EMD s'emporta mil 500 euros al mes, els vocals amb àrees de govern 1.000 i els membres de l'oposició 450 euros. A l'igual que a l'Ajuntament de Sant Cugat, el govern de l'EMD també ha contemplat un augment del sou de l'oposició per dignificar la seva feina.

D'altra banda, la sessió també ha acordat, amb l'abstenció de CiU i el vot en contra del PP, que els plens se celebrin cada mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.