Duran i Lleida critica que Recoder s'hagi ofert a Mas per ser conseller


Temes relacionats

Recoder no tornarà a ser candidat a l'alcaldia, passi el que passi el 28-N ( 9/set/10)

L'oposició veu en l'adéu de Recoder la porta a un nou escenari polític ( 8/set/10)


  • Comparteix:

Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

El portaveu de CiU al Congrés i líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha criticat l'actitud de Lluís Recoder per haver anunciat la seva disposició a ser conseller en un govern d'Artur Mas. En una entrevista a Rac 1, Duran ha dit que 'no és convenient' parlar encara de la composició d'un eventual govern i que la federació nacionalista s'ha de concentrar en explicar el seu programa a l'electorat.

Duran ha censurat la multiplicitat de veus al si de CiU i ha demanat que els dirigents que no siguin Artur Mas parlin el menys possible, especialment quan es tracta d''outsiders', en referència a l'eurodiputat nacionalista Ramon Tremosa.

Preguntat per l'anunci de Lluís Recoder de la setmana passada, Duran ha censurat que l'alcalde de Sant Cugat s'hagi sortit del guió oferint-se públicament per ser conseller d'un govern presidit per Mas. Són declaracions a Rac 1.

Josep Antoni Duran i Lleida

No és convenient que la gent aixequi el dit per dir que està a disposició per ser conseller. Ara no hem de parlar del govern.



Duran ha reclamat que CiU se centri en parlar de la crisi econòmica davant la manca d'efectivitat que, segons ha dit, tenen les mesures del govern de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.