Martorell afirma que la Comissió de Videovigilància no autoritzaria posar càmeres a l'estació de la Floresta


Temes relacionats

El PSC demana videovigilància a la zona de l'estació de la Floresta (16/set/10)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, descarta posar càmeres de videovigilància a la Floresta, tal com ha demanat el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, arran dels incidents denunciats pels veïns a la zona de l'estació. Segons Martorell, el baix índex de delictes que hi ha en aquesta zona faria que la Comissió de Videovigilància no autoritzés aquesta mesura. El responsable municipal del Seguretat ha desmentit que aquest espai sigui un 'punt negre', com apuntava Villaseñor, i ha indicat que els fets dels últims dies són un 'problema de convivència' que ja s'està abordant.

Martorell ha assegurat que en primera instància l'equip de govern augmentarà la presència policial a la zona, a l'espera de celebrar una reunió amb els veïns i comerciants de la Floresta. En aquesta trobada, que serà en els propers dies, s'acordaran les actuacions que es desenvoluparan i que se sumaran al dispositiu policial que ja està en marxa.

Martorell ha explicat a Cugat.cat que descarta que s'acabin instal·lant les càmeres de videovigilància, ja que la Comissió de Videovigilància no ho autoritzaria a causa del baix índex de delictes.

Xavier Martorell

Les bretolades puntuals no justifiquen la instal·lació de les càmeres, ja que la ràtio de delinqüència a la zona és molt baixa.



En aquest sentit, Martorell ha subratllat que el problema de la zona de l'estació de la Floresta no és de delinqüència, sinó de bretolades i conductes incíviques que, en moments concrets, perturben la convivència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.