Vicent Sanchis: 'El nostre país té un problema d'insatisfacció nacional absoluta'


  • Comparteix:

Moment de la conferència

Moment de la conferència

El periodista i professor universitari Vicent Sanchis ha alertat que el país 'té un problema d'insatisfacció nacional absoluta' i que 'en la pròxima legislatura es corre el risc de continuar tal com ara, fet que pot desencadenar frustració i cansament de la població més activa'. Així ho ha dit Sanchis aquest dijous en el marc de la conferència 'La Catalunya esquerdada' d'Òmnium Cultural, on ha exposat la seva visió de l'actualitat política i les possibles opcions per a la propera legislatura.

Sanchis considera que no existeix una millor opció per a la propera legislatura, tot i que admet que un possible govern de CiU aportaria solidesa i credibilitat en la política, malgrat que no resoldria el problema d''insatisfacció nacional' del país. Són declaracions a Cugat.cat.

Vicent Sanchis

Hi ha la possibilitat que CiU faci un govern més sòlid i creïble, però això no resol el problema d'insatisfacció nacional absoluta.




D'altra banda, Sanchis ha dit que la incorporació de l'alcalde, Lluís Recoder, a les llistes electorals de CiU és 'una opció personal i ideològica diferent que enriqueix el partit' que, juntament amb altres moviments interns i externs de la formació, fa créixer la pluralitat de CiU i 'engrandeixen la casa que vol Artur Mas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.