Sánchez-Camacho creu que el PP té menys pes electoral del que es mereix a Sant Cugat


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, marca tres regidors com a objectiu electoral del PP per a les properes municipals. La popular ha fixat aquest horitzó durant la inauguració, aquest dijous, de la nova seu de la formació a la ciutat, al carrer de Santa Maria. A més, ha expressat la seva convicció que el seu 'missatge de defensa de la família i la vida' pot trobar més ressò a la ciutat. Camacho, que s'ha reunit amb dirigents i militants locals, no ha revelat qui serà el candidat popular a l'alcaldia.

La dirigent popular considera que s'obre un nou període polític per a la formació a nivell local i nacional i posiciona la seva formació com a alternativa 'per solucionar els problemes reals de les persones'.

Camacho considera que la ciutat pot ser més receptiva a l'ideari popular.

Alícia Sánchez-Camacho

És prioritari desenvolupar el nostre ideari. Creiem que a Sant Cugat podem crèixer en les properes eleccions.



Sánchez-Camacho ha destacat l'experiència política de Berta Rodríguez, però no ha aclarit quin serà el paper de l'actual portaveu de cara a les properes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.