Lluís Recoder: 'Catalunya té un problema de model i cal donar-li la volta'


  • Comparteix:

Cal replantejar el funcionament de les administracions públiques perquè Catalunya continuïi sent un país punter. Així ho ha assegurat l'alcalde, Lluís Recoder, a la presentació aquest dijous del llibre 'La política que ve', escrit per l'alcalde i pel tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly. Recoder ha estat contundent, 'Catalunya està en decadència i li hem de donar la volta'. Davant aquestes afirmacions els autors han apuntat que la clau rau en el rigor, l'austeritat, la transparència i la responsabilitat de les administracions públiques. El Teatre la Unió ha acollit aquesta presentació, que ha comptat amb l'assistència d'unes 200 persones.

Després de la presentació el passat mes de juliol a Barcelona del llibre 'La política que ve', ara ha estat el torn de Sant Cugat. Segons el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, el llibre és un reflex del que ha estat la política impulsada des del consistori en els darrers anys. Per Joly, Sant Cugat ha fet els deures.

Jordi Joly

És una exigència que Catalunya vagi per bon camí. Nosaltres ho hem aplicat i ha funcionat.


Recoder però s'ha mostrat crític amb una Catalunya 'en decadència'. En aquest sentit ha remarcat que cal deixar enrere una administració pública basada en el funcionament dels dos segles anteriors i posar la mirada en el segle XXI.

Lluís Recoder

Si volem continuar sent un país punter hem de reivindicar llibertat però també mirar endins. Ara tenim un problema de model.



El president d'Òmnium Cultural, Joan Franquesa, ha estat l'encarregat de presentar l'acte, que ha comptat amb la presència de 200 persones. Abans de començar la presentació, Franquesa ha recordat el desaparegut poeta, pedagog i impulsor cultural Joan Triadú. Després de la presentació els assistents han pogut intercanviar unes paraules amb els autors, a la signatura de llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.