Roda és el nou president de CpC


  • Comparteix:

Roda, regidor a l'Ajuntament, assumeix la presidència de CpC

Roda, regidor a l'Ajuntament, assumeix la presidència de CpC

El regidor santcugatenc de Ciutadans pel Canvi (CpC) Àlvar Roda és el nou president de la plataforma a nivell català. Roda s'ha incorporat a la nova Junta Rectora com a president gràcies al suport dels associats, que s'han reunit en convenció aquest dissabte per marcar el futur de CpC. El nou president assumeix el lideratge amb les properes eleccions catalanes a l'horitzó, a les quals la plataforma no concorre en coalició amb el PSC tot i que mantindran el pacte per incorporar membres de CpC a les llistes socialistes com a independents.

Ciutadans pel Canvi han celebrat aquest dissabte la seva 11a Convenció, però una de les més significatives ja que la Junta Rectora entrant haurà de definir la seva relació amb el PSC a les properes eleccions catalanes, que tindran lloc el 28 de novembre.


El regidor santcugatenc i ara president de CpC, Àlvar Roda, diu que assumeix la nova responsabilitat amb 'sorpresa', però amb l'objectiu de cohesionar i mantenir viu el projecte, que els portarà a fer campanya juntament amb el PSC tot i no reeditar la coalició.

Àlvar Roda

Tirarem endavant el projecte amb el PSC, tot i no fer coalició. Estarem amb ells i amb els projectes de les esquerres.



La intenció de Roda es compaginar la presidència de CpC amb la seva tasca com a regidor, tot i que ha descartat pronunciar-se sobre la seva presència a les llistes electorals municipals del PSC.

Àlvar Roda

Això no em pertoca a mi. El cap de llista és qui ha de decidir les llistes.




La nova Junta Rectora de CpC es reunirà aquest dilluns per començar a treballar el seu futur. Roda és membre de CpC des de fa vuit anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.