Una marxa pel Vallès servirà per denunciar la situació dels aturats


  • Comparteix:

Xavier Boix participarà a la segona Marxa contra l'atur

Xavier Boix participarà a la segona Marxa contra l'atur

La segona Marxa contra l'atur i a favor dels drets socials ha donat el tret de sortida aquest dimarts a Rubí i recorrerà els propers cinc dies l'àrea metropolitana de Barcelona fins la plaça Sant Jaume de la capital catalana. El grup municipal d'ICV-EUiA participa en aquest acte seguint la línia que la formació local va presentar en una moció aprovada pel ple municipal, tot i que la marxa no passa per Sant Cugat. La proposta demanava descomptes en transports públics i altres serveis municipals per les persones aturades.

La mobilització sorgeix d'una protesta similar que es va celebrar fa 14 anys per reclamar millores en les condicions dels aturats i pretén alertar la situació de fragilitat que pateixen els desocupats.

El president de la secció comarcal d'ICV, el santcugatenc Xavier Boix, explica l'objectiu de la marxa. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Boix

L'objectiu és crear consciència i alertar sobre la situació que viuen els aturats.



La marxa recorre aquests dies Rubí, Sabadell, Terrassa, Sabadell, Montcada i Reixac, Badia del Vallès, Cerdanyola, Ripollet i finalitzarà dissabte a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.