ERC reitera la necessitat d'implantar l'àrea verda d'aparcament a l'Eixample Sud i Torreblanca


  • Comparteix:

El grup municipal d'ERC torna a demanar a l'equip de govern que implanti amb 'celeritat' les àrees d'aparcament preferent per a residents als barris de Torreblanca i Eixample Sud. Després d'aprovar una declaració institucional en aquesta matèria fa una mica més d'un any, una comissió va estudiar el problema d'aparcament a la zona, però ERC critica que encara no hi ha hagut cap conseqüència.

Segons els republicans, i en base a l'Observatori Sociològic de la ciutat, l'aparcament és una de les principals preocupacions dels santcugatencs. És per això que creuen 'urgent' l'aplicació dels estudis fets, ja que la situació actual per estacionar vehicles ha 'col·lapsat' la zona. Segons ERC el fet que molts estudiants d'Esade vagin amb cotxe al centre santcugatenc encara perjudica més la mobilitat del barri.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha subratllat que el problema d'aparcament no s'ha solucionat, i que l'informe fet per aquest cas no ha tingut conseqüències.

Raül Grangé

El problema continua exactament igual. L'informe que es va fer sobre la matèria continua als calaixos del consistori.




ERC proposa zones d'estacionament preferent per a residents, promoure el transport públic pels estudiants d'Esade i que aquest centre educatiu abarateixi el cost del seu pàrquing privat pels estudiants. Grangé ha 'exigit' al consistori que tiri endavant l'aplicació dels acords arribats al ple municipal ara fa més d'un any.

Raül Grangé

Demanem i exigim d'una vegada per totes que se solucioni el problema d'aparcament a l'Eixample Sud i Torreblanca.






Els independentistes repartiran fulls informatius als veïns del barri per explicar la situació actual i les solucions que proposa ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.