L'àrea d'aparcament per a residents haurà d'esperar fins l'any vinent


Temes relacionats

ERC reitera la necessitat d'implantar l'àrea verda d'aparcament a l'Eixample Sud i Torreblanca ( 6/oct/10)


  • Comparteix:

Sant Cugat vol implantar una àrea verda a diferents zones del municipi

Sant Cugat vol implantar una àrea verda a diferents zones del municipi

L'equip de govern contempla la idea de crear una àrea d'aparcament per a residents, però no de forma immediata. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, vol que la gestió d'aquesta nova àrea d'aparcament s'adjudiqui conjuntament amb la zona blava, que té un contracte vigent fins el 2011. El departament de Mobilitat té la intenció de crear aquesta àrea verda a diferents sectors del municipi, entre ells les zones de Torreblanca i l'Eixample Sud, tal com ha tornat a reclamar ERC en compliment d'una moció aprovada fa més d'un any.

L'equip de govern vol que l'actual àrea blava i la futura zona d'aparcament per a residents es gestionin conjuntament. Per aquest motiu, està previst obrir un concurs d'adjudicació quan caduqui el contracte que actualment té la zona blava.

Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

S'ha de fer de manera conjunta. Fins que no caduqui el contracte de la zona blava, no ens podem plantejar fer una nova adjudicació.



Les declaracions de Subirà arriben arran de la demanda que ha tornat a fer ERC per reclamar una àrea verda d'aparcament a les zones de Torreblanca i l'Eixample Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.