Recoder ofereix el seu suport al municipi de Sant Llorenç Savall


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha ofert al municipi de Sant Llorenç Savall tot el suport i ajut que els calgui per recuperar el patrimoni devastat aquests dies pel gran incendi forestal que crema des de diumenge. Recoder, que aquest matí ha visitat la zona sinistrada, insta tots els santcugatencs a extremar les mesures de precaució i a donar l'alerta immediatament davant qualsevol imprudència o conducta sospitosa.

L'alcalde ha qualificat l'incendi del parc natural de Sant Llorenç com un desastre ecològic que ha comportat la pèrdua de vides humanes i que trigarà molts anys a recuperar-se. A més de visitar la zona afectada, Recoder ha volgut oferir el seu suport al municipi vallesà:

Lluís Recoder

Com a alcalde i com a diputat he ofert el suport, encara que sigui moral, per intentar minimitzar l'impacte d'aquest incendi


L'alcalde, que s'ha reunit amb la Consellera d'Interior i el director general d'emergències, ha remarcat la situació de risc extrem que pateix el nostre municipi per la baixa humitat dels boscos i les elevades temperatures d'aquests dies. Recoder, que ha seguit permanentment els conats d'incendi que s'han declarat al nostre terme municipal, ha fet una crida a extremar la prudència i la vigilància contra els focs:

Lluís Recoder

Amb les condicions climatològiques que tenim, qualsevol imprudència pot provocar un incendi de consqüències terribles


Recoder ha recordat que la majoria d'incendis forestals són provocats, ja sigui per imprudència o per malícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.