Solidaritat Catalana reforça la seva lluita per a la independència amb una presentació a Sant Cugat


  • Comparteix:

Solidaritat Catalana s'ha presentat a la ciutat aquest dissabte amb la mirada posada a les eleccions al Parlament i l'objectiu d'assolir la independència de Catalunya. Un dels impulsors del projecte, Uriel Beltran, ha exposat al Teatre la Unió les línies mestres del partit, que van orientades a aconseguir que Catalunya tingui un estat propi per acabar així amb l'espoli fiscal de l'Estat espanyol i millorar el benestar dels catalans.

Solidaritat Catalana considera que només amb un estat propi Catalunya podrà recuperar els recursos econòmics que 'van a Madrid i no tornen' i fer front així a la 'situació d'empobriment del país' i poder sortir de la crisi econòmica. Així ho ha dit un dels impulsors del projecte, Uriel Beltran, en declaracions a Cugat.cat.

Uriel Beltran

L'aposta per a un nou estatut ha fracassat. Un Estat propi és la solució als problemes estructurals del nostre país.


Segons Beltran, el valor afegit de la formació política és l'aposta per una estructura democràtica que escull els candidats a través de l'elecció directa, com també el control de les decisions polítiques a través dels adherits al projecte.

Solidaritat Catalana considera que Sant Cugat és un municipi 'clau' i amb molt de potencial de cara a les eleccions del 28 de novembre, un fet que es va poder veure amb el bon resultat de les consultes. L'acte de presentació de la formació ha reunit més de 250 santcugatencs al Teatre la Unió, on s'han exposat els objectius principals de Solidaritat Catalana. Beltran s'ha mostrat esperançat de cara a les eleccions del 28 de novembre i creu que Solidaritat Catalana tindrà una significació en àmbit internacional.

Uriel Beltran

Ens presentem amb esperança. Creiem que estem fent una bona feina i que el 28 de novembre Solidaritat serà la sorpresa electoral.




El cap de llista de la formació, Joan Laporta, no ha pogut assistir a l'acte per motius d'agenda. Tampoc ho ha fet un dels fundadors de Solidaritat Catalana, Alfons López Tena, per qüestions de salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.