L'Hípica Coll haurà de restaurar uns terrenys a Torre Negra per obres sense permís


  • Comparteix:

L'hípica està ubicada a l'àmbit de Torre Negra

L'hípica està ubicada a l'àmbit de Torre Negra

L'Hípica Coll, ubicada a Torre Negra, està obligada a restaurar el moviment de terres que ha iniciat sense permís d'obres. L'Ajuntament ha obert un expedient sancionador per aquest moviment de terres, que ha estat ratificat aquest dilluns pel ple municipal, ja que es considera una infracció molt greu. La sessió plenària també ha aprovat l'enderroc d'una casa de les Planes edificada en zona verda.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica els motius de la sanció a l'Hípica Coll.

Mercè Conesa

Ha fet una sèrie d'obres sense permís amb uns moviments de terres molt exagerats. Tot això ha de retornar al seu estat.









El ple municipal ha ratificat també els expedients sancionadors a les obres d'edificació d'una casa unifamiliar de les Planes que s'ha efectuat en zona verda pública. L'Ajuntament procedirà a l'enderroc d'aquestes obres, tal com insta la sentència d'un recurs interposat pel consistori.

Tot i que les sancions s'han aprovat per unanimitat, el portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha lamentat que l'equip de govern no faci el mateix amb els casos de la Costa del Golf. De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha afirmat que es tracta de casos diferents i ha titllat la comparació dels socialistes de 'demagògia'.

Gausa / Conesa

És explicable que en el cas de la irregularitat de la Costa del Golf la resposta de l'equip de govern hagi estat canviar les normes urbanístiques? / Crec que fa demagògia perquè no és el mateix cas.


Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obligava l'Ajuntament a enderrocar una casa de la urbanització Costa del Golf i deixava sense efecte la llicència d'obres que va permetre la construcció de l'edificació perquè no es va respectar el pla parcial de la zona. El consistori va recórrer la sentència al Tribunal Constitucional (TC) perquè el procediment urbanístic comptava amb la ratificació de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.