Un procés d'avaluació analitzarà les obres del Pla de Barris a les Planes


Temes relacionats

El PSC presentarà una moció demanant que s'avaluï l'actuació de la Llei de Barris a les Planes (14/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge de les obres de les Planes.

Imatge de les obres de les Planes.

Els grups polítics santcugatencs avaluaran, amb la participació dels ciutadans, les obres públiques de les Planes gràcies a la Llei de Barris i elaboraran un projecte d'avaluació per detectar les tasques que encara cal fer al districte. La declaració institucional, presentada al ple municipal d'aquest dilluns, prové d'una moció presentada pel PSC.

Un cop feta la diagnosi sobre les actuacions dutes a terme, s'elaborarà un informe per avaluar-ne les actuacions. Posteriorment, es debatrà a la Comissió Informativa de Territori i es donarà a conèixer l'escrit conjunt al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, explica alguns dels processos que se seguiran després de l'elaboració de l'informe.

Salvador Gausa

Fer un procés d'avaluació dels objectius, encomanar a l'àrea de Territori l'elaboració d'un informe valoratiu i donar-lo a conèixer entre la població.


Algunes de les accions dutes a terme fins ara a les Planes són la urbanització de diversos carrers, la instal·lació d'aire condicionat al Casal d'Avis de la Creu d'en Blau i l'arranjament dels exteriors del Centre Cívic Molí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.