Reagrupament descarta presentar-se a les municipals per centrar-se en la independència


  • Comparteix:

Reagrupament renuncia a presentar-se a les eleccions municipals perquè l'objectiu de la formació 'és assolir la independència mitjançant una votació al Parlament'. Ho ha anunciat el líder de la formació, Joan Carretero, que considera que només amb un estat propi Catalunya aconseguirà una 'economia competitiva i sana', com també millorar el seu sistema democràtic. Reagrupament ha exposat aquest dimarts els seus objectius en un acte al Teatre La Unió on han assistit més de 150 persones.

La formació es marca com a objectiu proclamar la independència de Catalunya al Parlament, per la qual cosa busca aconseguir el major nombre de diputats en les eleccions del 28 de novembre.

Ho ha explicat el líder de la formació, Joan Carretero, en una entrevista a Cugat.cat.

Joan Carretero

Volem que Catalunya disposi d'un estat propi perquè pugui treballar per al benestar dels ciutadans.


Carretero també ha dit que Sant Cugat és una ciutat amb molts associats i 'gent molt entusiasta' amb el projecte de Reagrupament. Tot i això, el líder de l'agrupació ha descartat que Reagrupament es presenti a les eleccions municipals perquè considera que el seu màxim objectiu passa pel Parlament de Catalunya, malgrat que ha expressat el seu suport cap a aquelles organitzacions relacionades amb la formació que s'interessin per la política municipal.

Joan Carretero

El nostre objectiu és la independència a través d'una votació al Parlament de Catalunya i no formar part de la política municipal.




Reagrupament ha reunit més de 150 persones en un acte de presentació que ha tingut lloc aquest dimarts al Teatre la Unió i que ha comptat amb la participació de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.