La plaça Barcelona es reformarà per millorar-ne l'aspecte i l'accessibilitat


  • Comparteix:

Escultura a Rafael Casanova

Escultura a Rafael Casanova

La plaça de Barcelona se sotmetrà a un projecte de reforma per millorar l'accessibilitat al centre de l'espai i l'estat de l'enjardinament. Així ho ha afirmat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en resposta a un prec del portaveu d'ERC, Raül Grangé, que ha demanat a l'Ajuntament un trasllat de l'estàtua de Rafael Casanova a la plaça de Barcelona i una millora d'aquest espai de la ciutat.

Els republicans demanen que es traslladi l'estàtua de Rafael Casanova a la plaça de Barcelona per salvaguardar el monument i arranjar la plaça, que segons els republicans 's'està deteriorant gradualment'.

El portaveu republicà, Raül Grangé, s'ha encarregat de fer arribar la petició a la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que ha afirmat que existeix un projecte de reforma de la plaça tot i que no ha aclarit si aquest pla comprèn el trasllat de l'estàtua.

Raül Grangé / Cristina Paraira

El prec que fem és que facin un pla de millora per a la plaça. / Estem treballant en un projecte de reforma de la plaça.


El monument commemoratiu a Rafael Casanova es troba actualment a la plaça que porta el mateix nom, ubicada entre el carrer Amat i l'avinguda de Rius i Taulet.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra, Regidora : Els veïns, principals afectats, voldriem coneixer el projecte de reforma. No voldriem que fós tant sols un rentat de cara. Sabem dels problemes presupostaris del municipi, però necessitem saber que anirem cap a una peatonalització i embelliment de la plaça, còm es farà i el calendari previst. Per començar cal ja evitar les recollides d'escombreries abans de les 8 del matí i mantenir net i endreçat el punt de recollida.

JOAN TROYANO CUSSÓ. Enviat el 20/oct/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.