Rahola: 'Recoder rep ara elogis de CiU després de les baralles amb el sector pro-Mas'


  • Comparteix:

La periodista i escriptora Pilar Rahola veu l'alcalde, Lluís Recoder, com 'un dels homes més emblemàtics de la política municipal' i es mostra sorpresa per les 'lloances' que diuen d'ell els membres de la secció nacional de CiU després de 'baralles' amb el sector pro-Mas. Ho ha dit aquest dijous al Teatre la Unió durant la presentació a Sant Cugat del seu llibre 'La màscara del rei Artur', on revela la 'veritable' figura d'Artur Mas.

Pilar Rahola creu que la imatge de l'alcalde, Lluís Recoder, 'transcendeix de Sant Cugat' i ha destacat la seva trajectòria en la política local. Rahola assegura que Recoder rep ara moltes lloances de CiU després de les 'baralles' amb el sector pro-Mas.

Pilar Rahola

De Recoder sempre en vaig sentir parlar bé, sabent que el sector pro Artur Mas s'havia barallat molt amb el senyor Recoder.



Rahola també ha destacat 'la sinceritat i l'honestedat' com a virtuts del candidat de CiU a la presidència de la Generalitat per a les properes eleccions, Artur Mas, desmentint que sigui 'el guapo de Polònia'. La periodista ha subratllat també que Artur Mas i Jordi Pujol són 'cara i creu', perquè Mas 'separa la seva vida' de la política. A més, destaca que Mas veu 'trencada' la relació amb l'Estat espanyol.

Pilar Rahola

He vist una persona convençuda que la relació amb Espanya està molt trencada. La seva prioritat ara és sortir de l'atzucac econòmic del país.




La presentació de 'La màscara del rei Artur' ha omplert la platea del teatre la Unió amb més d'un centenar de persones, entre elles, bona part de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.