El PP proposa crear 50.000 places d'escola bressol la propera legislatura


Temes relacionats

El PP vol recuperar l'autoritat del mestre com a primera recepta per reconduir l'educació ( 1/oct/10)


  • Comparteix:

La número 3 del PP a Barcelona ha explicat les propostes populars en matèria social a la Casa de Cultura

La número 3 del PP a Barcelona ha explicat les propostes populars en matèria social a la Casa de Cultura

La creació de 50.000 places d'escoles bressol i una nova borsa d'habitatge per als joves són les dues propostes principals del PP en matèria social per les eleccions al Parlament del 28 de novembre. Els populars supediten aquestes mesures a la creació de llocs de treball que ha de permetre la recuperació econòmica i l'adopció d'aquestes propostes socials. Ho ha dit el PP en un acte preelectoral al municipi.

La vicesecretaria sectorial del PP de Barcelona, María de los Llanos de Luna, ha explicat que cal assegurar l'estat del benestar amb la creació de llocs de treball. Segons la dirigent popular, assegurar la feina és la millor política social que es pot fer.

La també número 3 a la llista del PP per Barcelona per a les properes eleccions al Parlament ha destacat dues de les propostes del seu grup en matèria social. Són declaracions a Cugat.cat.

María de los Llanos

Les mesures fonamentals són de suport a les famílies amb la creació de 50.000 places de guarderia i de suport als joves pel que fa a l'habitatge.





María de los Llanos de Luna ha explicat aquest dijous al vespre les prioritats populars en matèria social a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.