Els propers comptes del Consell Comarcal reforcen les polítiques socials


  • Comparteix:

El Consell Comarcal ha aprovat els pressupostos de 2011

El Consell Comarcal ha aprovat els pressupostos de 2011

El ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat aquest dijous els pressupostos per a l'any vinent. La xifra acordada ha estat de gairebé 20 milions d'euros, una reducció de més d'un milió d'euros respecte l'any anterior, i s'ha aprovat amb els vots favorables dels grups comarcals del PSC, CiU, ICV-EUiA i ERC, i amb l'abstenció del PP. Els comptes pretenen potenciar les polítiques socials i adaptar l'ens a la situació econòmica actual.

Els comptes aprovats per l'ens comarcal s'han plantejat des de la perspectiva d'incrementar l'àmbit del serveis socials, reduint despeses en altres programes considerats no prioritaris. D'aquesta manera, el Consell adoptarà mesures com ara la reducció de dèficit públic, d'aportacions als grups polítics comarcals i l'adaptació de l'estructura organitzativa de l'ens passant de set a sis àrees de gestió. També es disminuirà en un 16% respecte el pressupost inicial de 2010 en partides de relacions institucionals, premsa i comunicació, i no s'incrementarà la taxa d'informes mediambientals.

Segons el president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, s'han adaptat els pressupostos del proper any 'a l'estructura, el funcionament i els objectius immediats del consell a la situació econòmica actual'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.