Promusa ja treballa per solucionar els desperfectes que reclamen els veïns, segons l'equip de govern


  • Comparteix:

Façana de l'edifici de Promusa a Mira-sol Centre

Façana de l'edifici de Promusa a Mira-sol Centre

L'equip de govern assegura que Promusa ja està posant remei als desperfectes en alguns dels seus edificis, que mesos enrera havien denunciat alguns veïns. D'aquesta manera, justifica no tirar endavant dues auditories per comprovar la qualitat de l'obra pública i les empreses prestadores dels serveis externalitzats, tal com han demanat el PSC i ICV-EUiA en el ple municipal. CiU i ERC han coincidit en apuntar que no s'hauria d'haver convertit 'una qüestió de gestió interna en un debat polític' i que s'hauria d'haver solucionat en el Consell d'Administració de Promusa, format per tots els partits.

'No ens espanten les auditories'. Així ha començat la seva intervenció la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, després que el PSC i ICV-EUiA hagin exigit la contractació de dues auditories externes per comprovar l'estat dels edificis de Promusa i criticar l'equip de govern de no voler enfrontar-se a les reivindicacions dels veïns.

Socialistes i ecologistes s'han fet ressò en el ple municipal de les queixes dels veïns de les promocions de l'empresa municipal de Can Canyameres, de Benet Cortada a Volpelleres i del Turó de Can Mates de Mira-sol Centre, entre d'altres, i han demanat celeritat en els arranjaments dels desperfectes. El regidor ecosocialista Jaume Massanés, a més, ha assegurat que s'està tacant la bona imatge de Promusa.

Jaume Massanés

Vostès són els responsable que la icona de Promusa quedi en entredit. Tirin endavant un inventari de deficiències i una planificació real de dates.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha subratllat que la promotora santcugatenca està treballant ja per solucionar alguns dels desperfectes que han reclamat els veïns, tot i que és conscient que no sempre es respondrà a tot el que demanin els afectats, ja que 'no sempre tenen raó'. No obstant això, ha assegurat que es continuarà treballant per donar resposta, el més aviat possible, a les peticions dels veïns.

Mercè Conesa

Les coses no es fan tan malament. Promusa està treballant en totes les promocions que han plantejat problemes.


Tant ERC com CiU han criticat que el PSC i ICV-EUiA hagin plantejat la qüestió com un debat polític i públic, quan es tracta 'd'un tema intern que s'ha de solucionar en el Consell d'Administració de Promusa', que està format per totes les formacions polítiques representades en el ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.