La CUP, contrària a la gestió privada de la futura sala de concerts


Temes relacionats

La sala de Can Solà aspira a ser el 'Razzmatazz' del Vallès ( 4/nov/10)


  • Comparteix:

Imatge de la sala de concerts de Can Solà

Imatge de la sala de concerts de Can Solà

La CUP critica el model que proposa el consistori per a la futura sala de concerts de la ciutat, basat en la gestió privada, i afirma que la futura gestora 'no té cap sinergia amb l'ecosistema de les entitats i grups locals santcugatencs'. Com a alternativa, la formació aposta per la gestió pública del projecte i destaca que es doni rellevància a la cultura i a les bandes musicals de la ciutat.

L'empresa Nublo Live assumeix uns 1,5 milions d'euros aproximadament per a la gestió de l'equipament, que té previst organitzar concerts cada cap de setmana en horari nocturn i activitats per a joves d'entre 14 i 18 anys al llarg de la tarda. La sala tindrà una capacitat per a 600 persones en l'horari de club i de 900 durant els concerts.

El membre de la CUP Xavier Grau explica quin model de sala de concerts seria l'ideal per a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Grau

La sala de concerts, com a equipament municipal que és, ha de tenir una programació que fomenti la cultura local



La sala de concerts s'ubicarà en una nau de Can Solà i estarà gestionada per l'empresa Nublo Live, que té la intenció de crear un espai alternatiu a les sales de Barcelona, Terrassa i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.