Ferran Villaseñor: 'El PSC hauria de tenir grup propi a Madrid'


Temes relacionats

Colldeforns (PSC): 'No és moment per a un grup parlamentari propi' ( 7/des/10)

Balcells (CpC): 'Hi ha d'haver un partit de centre-esquerra català i sobirà del PSOE' ( 3/des/10)

Menéndez creu que el càstig al PSC es manifestarà amb menys 'cruesa' a les municipals (30/nov/10)


  • Comparteix:

Villaseñor és el primer secretari del PSC a la ciutat

Villaseñor és el primer secretari del PSC a la ciutat

El primer secretari del PSC a la ciutat, Ferran Villaseñor, és partidari que els socialistes catalans tinguin veu pròpia al Congrés del Diputats. Segons el dirigent, la formació socialista s'ha de refundar per refer el discurs 'en base al catalanisme i a la defensa de l'estat del benestar per apropar-se als ciutadans'. Villaseñor explica la davallada electoral per l'allunyament del partit respecte l'electorat, la mala comunicació de l'obra de govern i el desgast que ha suposat la crisi econòmica.

Villaseñor proposa una refundació del PSC 'per recuperar els orígens de la formació' i refer un discurs que s'apropi a la ciutadania. Aquesta reformulació passa, segons el primer secretari, per la recuperació del grup dels socialistes catalans al Congrés. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Sóc partidari d'un grup propi però això s'ha de tractar després de les eleccions. Ha de servir per defensar Catalunya i la concepció federal de l'Estat espanyol.



El dirigent local considera urgent la renovació del discurs i en segon lloc donar pas a un relleu generacional dins la formació que en les eleccions al Parlament va perdre nou diputats. Villaseñor creu que el seu partit no es pot reduir a l'eix catalanista i al sector més proper al PSOE ja que, segons diu, 'es tracta d'un partit amb diferents sensibilitats on prima el caràcter socialdemòcrata'.

En la seva anàlisi, Villaseñor situa l'allunyament amb la ciutadania, la mala comunicació de l'acció socialista dins el govern i, en darrer lloc, la crisi com les causes d'aquesta davallada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.