Les JERC 'enterren' la Constitució espanyola en protesta per la commemoració de la Carta Magna


  • Comparteix:

Les JERC van 'enterrar' la Constitució espanyola en anteriors commemoracions de la diada

Les JERC van 'enterrar' la Constitució espanyola en anteriors commemoracions de la diada

Les JERC han enterrat una Constitució espanyola com a protesta per la commemoració de l'aniversari de la Carta Magna. En un vídeo penjat al YouTube, les joventuts d'ERC locals relacionen el text constitucional amb el franquisme, ja que el clip comença amb els acords del 'Cara al sol' i hi apareix una bandera espanyola anticonstitucional.

El vídeo penjat al YouTube ha estat l'aperitiu dels diversos actes de protesta contra la Constitució espanyola organitzats arreu dels Països Catalans aquest 6 de desembre. Amb el títol 'Enterrem la Constitució espanyola', el clip pretén denunciar que la Carta Magna és 'una de les principals armes emprades per l'Estat contra els Països Catalans i el seu jovent'.

El PP ha criticat el vídeo de les Joventuts d'ERC de Sant Cugat. Segons els dirigents populars, els republicans haurien de recordar que encara estan al govern gràcies a l'Estatut i la Constitució.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.