Recoder aposta per polítiques de medi ambient 'transversals' en el proper govern d'Artur Mas


  • Comparteix:

Recoder, durant l'entrevista

Recoder, durant l'entrevista

L'alcalde i diputat electe al Parlament, Lluís Recoder, creu que les polítiques de sostenibilitat han de ser 'transversals' i han d'influir en l'acció global del proper govern de la Generalitat. Recoder veuria amb bons ulls la possibilitat d'unificar els departaments de Política Territorial i Medi Ambient, una opció que alguns mitjans de comunicació han apuntat, tot i que no ha tancat la porta a altres dissenys. El dirigent de CiU no s'ha pronunciat sobre les travesses que el situen com a conseller d'aquest macrodepartament, però ha admès que és una de les persones que té la sensibilitat necessària per combinar sostenibilitat i desenvolupament urbanístic. Línia directa amb l'alcalde, a Cugat tv

Durant el programa 'Línia directa amb l'alcalde' de Cugat tv, Lluís Recoder ha destacat que cal més 'transversalitat' en les polítiques de sostenibilitat en el proper govern català. Tot i que no ha apostat explícitament per la fusió de les actuals conselleries de Política Territorial i Medi Ambient, segons informacions periodístiques, és la preferida per Artur Mas.

Lluís Recoder

Un departament de Medi Ambient no és garantia de transversalitat. Cal que tingui influència en les accions globals de la Generalitat.


Recoder no s'ha pronunciat sobre les travesses que el situen com a conseller d'aquest macrodepartament, però ha admès que és una de les persones que té la sensibilitat necessària per combinar sostenibilitat i desenvolupament urbanístic, com ha demostrat el seu pas per l'alcaldia de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Sí que tinc aquesta sensibilitat, però n'hi ha d'altres i, segurament, millors que jo.


Una plataforma d'entitats ecologistes catalanes, entre les quals hi ha l'ADENC, DEPANA i Ecologistes en Acció, ha presentat aquest divendres un manifest en què demanen al proper govern de la Generalitat que no suprimeixi el departament de Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.