Recoder: 'A vegades hem resolt problemes de Valldoreix en contra de la voluntat de l'EMD'


Temes relacionats

Montserrat Turu: 'Espero que el substitut de Recoder sigui més sensible amb les nostres reivindicacions' (14/set/10)


  • Comparteix:

Montserrat Turu i Lluís Recoder

Montserrat Turu i Lluís Recoder

L'alcalde carrega contra la presidenta de l'EMD, de qui critica la seva actitud institucional, i assegura que no accepta que ningú no li porti la contrària. En l'entrevista mensual a Cugat.cat, Recoder ha defensat el paper de l'Ajuntament respecte l'EMD i ha remarcat que a vegades els posicionaments de Montserrat Turu han obligat a solucionar els problemes de Valldoreix en contra de la voluntat de l'administració valldoreixenca.

Recoder ha criticat la manca de respecte institucional que a vegades ha tingut l'EMD, tot i que l'Ajuntament ha intentat 'estar al costat' de l'administració del territori.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat aquesta actitud institucional de la presidenta de l'EMD.

Lluís Recoder

Té actituds que em costa molt d'acceptar com a alcalde. Vénen entitats de Valldoreix i em diuen que si se n'assabenta els retirarà la subvenció. No ho puc tolerar com a alcalde.


En aquest sentit, Recoder ha assegurat que el consistori s'ha vist obligat a 'parar els peus' a la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i solucionar problemes en contra de la voluntat de l'equip de govern valldoreixenc. L'alcalde ha posat com a exemple la protecció de Can Monmany.

Lluís Recoder

A vegades hem hagut de resoldre els problemes en contra de la voluntat de l'EMD. Si no ens hi haguéssim oposat, ara a Can Monmany hi hauria un centre de reinserció amb 600 persones.






L'alcalde ha respost així les afirmacions de la presidenta de l'EMD, que durant la seva darrera entrevista mensual va afirmar que Recoder havia estat el pitjor alcalde per als interessos de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.