ERC vol una moratòria de les sancions a les entitats per penjar cartells


Temes relacionats

Restriccions de publicitat a la via pública (19/oct/10)


  • Comparteix:

L'ordenança sanciona la col·locació de cartells fora dels espais habilitats / Foto: Adolf

L'ordenança sanciona la col·locació de cartells fora dels espais habilitats / Foto: Adolf

ERC proposa deixar sense efecte les sancions a les entitats de la ciutat per penjar cartells a la via pública fins que s'instal·li una xarxa de plafons d'ús exclusiu per a les associacions santcugatenques. Els republicans han fet arribar aquesta petició a l'àrea de Territori, responsable de l'Ordenança de Publicitat, i, segons la resposta, es plantegen traslladar la moratòria a votació plenària.

L'Ordenança de Publicitat - aprovada inicialment al ple d'octubre amb els vots favorables d'ERC i l'equip de govern, i l'abstenció de la resta de formacions - estableix sancions per penjar cartells fora dels espais destinats per a tal efecte. ERC ja va presentar al·legacions al text original i ara proposa aquesta moratòria.

El regidor d'ERC Toni Ramon n'ha explicat a Cugat.cat els motius.

Toni Ramon

Estem d'acord en el gruix de l'ordenança. Però no podem sancionar les entitats si no disposen d'alternatives per la seva difusió.




ERC critica que els plafons destinats a la penjada de cartells queden col·lapsats per propostes comercials o cartells del mateix Ajuntament. La formació recorda que fa anys que reclama a l'equip de govern la creació d'un sistema que permeti la difusió de les entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.