Romeva reclama responsabilitats al govern espanyol pels vols de la CIA


  • Comparteix:

Romeva demana més protecció per a Wikileaks

Romeva demana més protecció per a Wikileaks

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva acusa el govern espanyol de mentir sobre els vols de la CIA i li reclama que assumeixi responsabilitats. Els documents secrets revelats per Wikileaks, que han confirmat que vols amb presoners van passar per territori espanyol en direcció a Guantánamo, són per a Romeva una demostració de la connivència dels governs europeus amb una actuació il·legal dels serveis secrets dels Estats Units. En declaracions a Cugat.cat, Romeva ha reclamat més protecció per al fundador de Wikileaks, Julian Assange, per la 'persecució política' que està rebent.

Aquesta setmana el santcugatenc Raül Romeva ha reclamat explicacions al president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, sobre els vols de la CIA que van passar per territori europeu quan traslladaven presoners camí de Guantánamo. En declaracions a Cugat.cat, l'eurodiputat santcugatenc ha demanat al govern espanyol que assumeixi responsabilitats.

Raül Romeva

Moratinos va mentir. Demano que s'assumeixi alguna responsabilitat per la complicitat manifesta.


Tot i que l'eurodiputat santcugatenc reconeix que algunes qüestions diplomàtiques han de ser secretes, Romeva ha indicat que els documents secrets de Wikileaks han posat de manifest la 'manca d'escrúpols' d'uns governs que 'enganyen' la ciutadania explicant una cosa i fent exactament la contrària.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.