La ciutat proposa un nou projecte d'ampliació del Vial Interpolar que no afecti la zona de Can Calopa


  • Comparteix:

Vista àeria de la zona afectada

Vista àeria de la zona afectada

Sant Cugat presentarà a la Generalitat una alternativa al projecte d'ampliació del Vial Interpolar perquè l'actual deixa fora d'ordenació urbanística part de l'escorxador municipal i del punt verd de Can Calopa. El ple municipal ha acordat traslladar la preocupació santcugatenca al govern català per haver traçat el desdoblament d'una via que afecta uns equipaments ja existents. L'acord ha comptat amb el vot a favor de tots els grups municipals, excepte el d'ICV-EUiA, que s'ha abstingut per estar en contra de la construcció del Vial Interpolar.

El projecte d'ampliació del Vial Interpolar contempla, segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, el desdoblament de la via que passa pel sector santcugatenc de Can Calopa i la construcció d'un accés intern als equipaments de la zona.

Conesa s'ha mostrat preocupada i ha explicat que hi ha una alternativa a aquest projecte que contempla que el nou procés urbanístic coexisteixi amb els equipaments actuals.

Mercè Conesa

A banda de l'ampliació del Vial Interpolar, es demana un carril d'incorporació i d'accés intern en els equipaments. Nosaltres presentem una alternativa.


El vocal de Medi Ambient de l'EMD de Valldoreix, Pau Alonso, ha criticat que l'administració valldoreixenca no hagi conegut fins a 20 minuts abans del ple que aquest punt passava per debat a la sessió de desembre.

El Vial Interpolar és l'autovia que ha de creuar el Vallès des de Molins de Rei a Sant Celoni per connectar les principals poblacions de la comarca, entre elles Sant Cugat i també sòl valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.