Recoder situa la protecció de Torre Negra i la vianantització com el millor dels seus tres mandats


Temes relacionats

Recoder: 'Política Territorial haurà de prioritzar infraestructures que siguin factor de competitivitat' (24/des/10)


  • Comparteix:

Recoder, al fons, durant el tradicional esmorzar amb la premsa

Recoder, al fons, durant el tradicional esmorzar amb la premsa

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la protecció de Torre Negra i la vianantització del centre de la ciutat com les principals fites aconseguides durant els tres mandats que ha estat al capdavant de l'equip de govern. Pel que fa als aspectes negatius, ha subratllat que lamenta no haver acabat la urbanització dels districtes. Avui s'espera que Artur Mas, que ja ha pres possessió del càrrec de president de la Generalitat, anunciï oficialment que Recoder serà conseller de Política Territorial i Sostenibilitat.

En el tradicional esmorzar de Nadal amb els periodistes aquest divendres, l'alcalde i diputat al Parlament ha assegurat que poques ciutats han aconseguit resistir la pressió d'urbanitzar zones verdes com Torre Negra i s'ha mostrat orgullós d'haver-ho fet a la ciutat. A més, també ha destacat la vianantització del centre de Sant Cugat, ja que ha donat peu a una nova relació entre ciutadans i ha evitat la degradació de la zona.

Lluís Recoder

Tancar el trànsit al centre de la ciutat i la protecció de Torre Negra han estat dues de les obres de govern més importants d'aquests tres mandats.


L'encara alcalde de la ciutat també ha subratllat la transperència aconseguida en matèria de gestió pública, el camí cap a ciutat intel·ligent i els projectes desenvolupats amb el fons estatal d'inversió com a accions destacades del govern local.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ha estat per a mi una sorpresa descubrir que la plaça de Barcelona no pertany al centre de Sant Cugat!. Deijant la plaça fora de la vianantització, s'ha conseguit degradar-la encara més!.

JOAN TROYANO CUSSÓ. Enviat el 27/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.