La gestió femenina i de proximitat afavorirà el CIT, segons les alcaldesses de Rubí i Cerdanyola


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Carme Carmona, Carme Garcia i Lluís Recoder en una reunió del CIT

D'esquerra a dreta, Carme Carmona, Carme Garcia i Lluís Recoder en una reunió del CIT

L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, destaquen que amb l'elecció de Mercè Conesa es reforça la presència femenina al capdavant dels ajuntaments. Carmona i Garcia demanen a Conesa que les bones relacions entre els tres municipis continuïn i aposten per aprofundir en el projecte del Catalonia Innovation Triangle (CIT), del qual formen part les tres ciutats.

Segons les alcaldesses de Rubí i Cerdanyola, el projecte comú del CIT permet als tres municipis compartir recursos i proporciona més possibilitats per aprofundir en la iniciativa. Carmona i Garcia creuen que amb la incorporació de Conesa al capdavant del consistori es reforça la presència de les dones en posicions polítiques importants i consideren que el caràcter femení permet fer una política 'de més proximitat'.

Carme Carmona i Carme Garcia

Fem i exercim la política d'una altra manera. / Les dones tenim una sensibilitat especial.





Garcia i Carmona també han destacat els temes que les ciutats respectives comparteixen amb Sant Cugat, com el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) en el cas de Rubí i el Sincrotró Alba en el de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.