Oriol Pujol (CiU): 'Mercè Conesa serà millor que Recoder'


Temes relacionats

Conesa es marca com a objectiu la conciliació de la vida laboral i familiar ( 3/gen/11)

Conesa, de 42 anys i llicenciada en Dret, porta més d'una dècada treballant per Sant Cugat (29/des/10)

Recoder marxa 'orgullós' i confia en la futura gestió de Conesa (29/des/10)


  • Comparteix:

Oriol Pujol és el president del grup de CiU al Parlament. / Foto: directe.cat

Oriol Pujol és el president del grup de CiU al Parlament. / Foto: directe.cat

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, creu que Mercè Conesa serà 'millor' batlle que Recoder perquè, diu, serà la part femenina del fins ara alcalde. Per Pujol, tot i que Conesa continuarà el projecte de Recoder, suposarà un canvi, ja que aportarà tot allò que l'ara conseller de Territori i Sostenibilitat no va ser capaç de fer com a home. Quant al futur de Recoder, Pujol creu que el conseller sabrà entendre els problemes de tot el territori català.

El diputat i president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha assistit aquest dimarts al ple extraordinari de renúncia a l'alcaldia de Recoder i d'investidura de Mercè Conesa com alcaldessa. Després de l'acte, Pujol ha assegurat a Cugat.cat que la nova alcaldessa serà 'millor' batlle que Recoder.

Oriol Pujol

Mercè Conesa serà millor que Recoder; serà la seva part femenina. Sí que continuarà el projecte de Recoder, però també suposarà un canvi.


Pujol també ha fet balanç dels 11 anys que Recoder ha estat al capdavant del consistori. En aquesta direcció, Pujol ha puntuat la feina feta per l'equip de govern local amb un 10. Pel que fa al futur, el president del grup parlamentari de CiU ha subratllat que Recoder haurà de saber 'gestionar els no' a diversos projectes pels pocs recursos dels quals disposa la Generalitat, però que sabrà entendre tots els problemes del territori català.

Oriol Pujol

Recoder haurà de saber gestionar els no, pels pocs recursos disponibles. Això sí, segur que entendrà els problemes de tot el territori.






Pujol ha destacat que l'Ajuntament ha estat la institució més important que ha governat CiU durant els darrers set anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es evident i aixi ho crec que la Mercè Conesa es una gran persona i per tant serà una bona Alcaldesa,peró a veure cal ser realista ella no te "la vareta màgica" o sigui que ara no demanem "peras al castanyer" ,el que si cal estar amb ella i donar-li suport no esperar a veure en que "falla" per atacar-la,com sovint passa.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 30/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.