El Departament d'Ensenyament carrega contra el PSC i assegura que l'IES Sant Cugat començarà al setembre al Pla i Ferreras


  • Comparteix:

El PSC ha criticat que els alumnes de l'IES hagin començat al parvulari del Pla i Ferreras.

El PSC ha criticat que els alumnes de l'IES hagin començat al parvulari del Pla i Ferreras.

El Departament d'Ensenyament ha carregat contra l'agrupació local del PSC acusant-los de moure's únicament per motius electorals quan critiquen que els alumnes del quart institut hagin hagut de començar les classes provisionalment al parvulari del Pla i Ferreres. El delegat territorial d'Ensenyament ha manifestat que no entén les crítiques socialistes ja que aquesta era una decisió consensuada amb la direcció del centre i l'Ajuntament.

El alumnes de l'IES Sant Cugat començaran les classes el proper setembre de manera definitiva a l'edifici de la fins ara escola del Pla i Ferreras. El delegat territorial d'Ensenyament s'ha sorprés de les delacaracions del PSC en què instava l'Ajuntament i la Generalitat a iniciar de manera immediata les obres per adequar aquest edifici. Segons Jordi Basiana les obres estan, des de fa temps, pressupostades i el projecte enllestit i la seva execució és imminent. Basiana creu que les crítiques socialistes responen únicament a interessos electorals.

Jordi Basiana

Generalitat, ajuntament i equip directiu vam acceptar que transitòriament anirien al parvulari per no interferir les obres.


Les obres de rehabilitació de l'edifici duraran un any i inclouen, entre d'altres actuacions, la construcció d'un nou gimnàs i altres millores pels alumnes del quart institut. Basiana ha explicat que els socialistes haurien de saber que les obres ja van ser aprovades en els pressupostos del 2003:

Jordi Basiana

El projecte està tancat, el pressupost aprovat i les obres són imminents.


El departament d'Ensenyament assegura que els socialistes han optat per la crítica fàcil en veure que la tornada a les classes a Sant Cugat i a la comarca ha estat marcada per la normalitat en un any d'obres i estrenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.