La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra anuncia accions contra la urbanització de Can Busquets


  • Comparteix:

La plataforma cívica per a la defensa de Torre Negra anuncia accions per aturar la urbanització de Can Busquets, després que el ple de dilluns aprovés, amb els vots en contra d'ICV i PSC, un pla especial que no prohibeix l'edificació en aquests terrenys.

L'entitat esperarà a la presentació pública del pla especial de Can Busquets per enllestir les accions reivindicatives. El portaveu de la plataforma cívica per a la defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer, explica que l'Ajuntament vol construir habitatges a Can Busquets.

Kristian Herbolzheimer

"L'Ajuntament vol construir habitatges a Can Busquets"



D'altra banda, la plataforma cívica ha programat actes per celebrar la conversió dels terrenys de Torre Negra en sòl no urbanitzable. Entre les activitats, destaquen els tres passejos fins a Torre Negra que es faran cada dissabte des de l'últim cap de setmana d'octubre fins a la celebració de la Festa de la Tardor a principis de novembre. Herbolzheimer explica que obriran un procés perquè la gent digui quins usos vol per a Torre Negra

Kristian Herbolzheimer

Volem que la ent digui quins usos ha de tenir Torre Negra


La plataforma presentarà la propera setmana el programa d'activitats en commemoració de la conversió de Torre Negra en sòl no urbanitzable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.