Jordi Menéndez, cap de l'oficina de l'expresident Montilla


Temes relacionats

Menéndez creu que el càstig al PSC es manifestarà amb menys 'cruesa' a les municipals (30/nov/10)

Jordi Menéndez, nou secretari general adjunt de Presidència ( 6/mai/08)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez, en imatge d'arxiu

Jordi Menéndez, en imatge d'arxiu

El santcugatenc Jordi Menéndez serà el cap de l'oficina de l'expresident José Montilla, segons diverses fonts periodístiques. Menéndez, que fins ara havia estat secretari general de presidència a la Generalitat, acompanyarà Montilla en l'oficina que encapçalarà com a excap del govern.

Menéndez, que ha estat candidat a l'alcaldia de Sant Cugat en dues ocasions, estarà acompanyat pels secretaris Pilar Lara Cardeña i Cristian Alcázar Esteban.

Ubicada a l'avinguda Diagonal, l'oficina de Montilla és la tercera d'aquestes característiques que es posa en funcionament després de les dels expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No entenc aquetes oficines..... ? en temps de crisis quan el que cal es retallar despeses i personal..... ? es tant imprescindible tantes oficines,despatxos secretaris i subsecretaris.....? potser el que caldria es donar bon exemple de apretar-se el cinturó,no?recordeu que hi ha moltissima gent que passen molta gana. Aleshores no es provocaría el comentari de:"Ells arrahi que tenen el sobre sou assegurat per vida"

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 30/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.