Conesa visita Càritas en el seu primer acte com a alcaldessa


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha triat Càritas per fer el seu primer acte oficial en el càrrec, amb una reunió amb mossèn Blai Blanquer al Palau Abacial de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, on ha destacat la gran tasca social que fa l'entitat solidària a la ciutat. L'alcaldessa ha subratllat que el govern local que ara encapçala potenciarà les polítiques socials i atendrà aquells sectors més desfavorits per la crisi econòmica.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat el seu suport a la 'gran tasca social' que Càritas desenvolupa a la ciutat, amb una visita al Palau Abacial de la parròquia de Sant Pere d'Octavià. Conesa ha aprofitat l'ocasió per recordar el conveni que des de fa dos anys l'Ajuntament manté amb l'entitat i ha subratllat la voluntat de continuar treballant amb l'horitzó posat a potenciar les polítiques socials.

Mercè Conesa

Hem de posar els màxims recursos per ajudar aquells que tenen més dificultats per tirar endavant.


Conesa ha destacat que un dels eixos de treball del seu equip de govern seran les polítiques d'habitatge, ja que en els últims temps moltes famílies afectades per la crisi no han pogut fer front a alguns pagaments.

Mossèn Blai Blanquer ha agraït la visita de l'alcaldessa en un moment en què hi ha molta feina a fer en l'àmbit social i ha explicat que l'evolució dels beneficiaris de Càritas ha canviat en els últims anys.

Blai Blanquer

Hi ha problemes que s'han accentuat últimament com la qüestió de l'habitatge, que afecta col·lectius als quals no afectava.


L'alcaldessa i mossèn Blai Blanquer han aprofitat la reunió d'aquest dimecres a la tarda per formalitzar els acords de col·laboració que duen a terme des de fa dos anys.





  • Comparteix:

COMENTARIS

l´Enhorabona i Gràcies Mercè,diu molt de tu el gest d´apropar-te en primer lloc a Càritas,en els moments tant greus que es viuen de crisis on hi ha massa persones que pateixen fins als limits de les seves possibilitats i que gràcies a Déu entitats com Caritas o el Banc dels Aliments que treballent tant per ajudar amb la col-laboració de moltes persones voluntaries.Gràcies Mercè i a l´Ajuntament de Sant Cugat per aquest bon gest.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 30/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.