La FAV demana a Conesa polítiques socials


  • Comparteix:

Manel Sánchez creu que Conesa serà una alcaldessa receptora

Manel Sánchez creu que Conesa serà una alcaldessa receptora

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) demana a la nova alcaldessa, Mercè Conesa, que tingui especial consideració per les polítiques socials. El president de l'entitat, Manel Sánchez, també ha subratllat que és necessari que Conesa continuï sent receptiva a les demandes de la ciutadania, com el seu predecessor en el càrrec, Lluís Recoder, i ha dit de l'alcaldessa que és una persona que sap escoltar.

Sánchez també ha instat Conesa a tenir especial cura dels santcugatencs que passen per situacions difícils a causa de la crisi econòmica. Tancar temes pendents de l'àrea de Territori també ha estat una de les peticions que ha fet el president de l'FAV a la nova cap de l'equip de govern. Són declaracions a Cugat.cat.

Manel Sánchez

Estem en un moment delicat socialment per la crisi que hi ha. També cal acabar alguns temes d'urbanisme que van quedar pendents.




Segons Sánchez, també és important que des del consistori es faci pressió al govern espanyol per evitar els augments de les tarifes de l'electricitat i la llum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.